Konsultacijos daugiabučių namų savininkų bendrijų (DNSB) klausimais

(šiuo metu atnaujinama)

PASTABA: Mums nėra suteikta teisė oficialiai aiškinti įstatymų ir kitų teisės aktų nuostatų taikymą. Dalindamiesi sukauptomis žiniomis ir patirtimi mes pateikiame jums savo specialistų rekomendacines įžvalgas.

Konsultacijos / SUSIRINKIMAS VISUOTINIS BENDRIJOS NARIŲ / Bendrijos narių visuotinio susirinkimo organizavimas

2018 m DNSB įstojo į asociaciją ir mokėjo 25 Eur. metinį ,mokestį. 2021 m asociacija pakėlė mokestį iki 58 Eur. Apie mokesčio pakėlimą neinformavo namo savininkų. Ar reikėjo namo savininkus informuoti apie pasikeitusį nario mokestį ir ar reikėjo mano gyventojų pritarimo, dėl mokesčio padidinimo.

Neredaguotas klausimas:
Laba diena, 2018 m DNSB įstojo į asociaciją ir mokėjo 25 Eur. metinį ,mokestį. 2021 m asociacija pakėlė mokestį iki 58 Eur. Apie mokesčio pakėlimą neinformavo namo savininkų. Ar reikėjo namo savininkus informuoti apie pasikeitusį nario mokestį ir ar reikėjo mano gyventojų pritarimo, dėl mokesčio padidinimo.
Klausimą uždavė: nijolė, 2024-07-02
Paskutinė redakcija: 2024-07-02
Reitingas:
(balsavo 0)

Pagal galiojantį bendrijų įstatymą bendrijos stojimo į asociacijas ir susiję klausimai yra ne visų savininkų, o tik savininkų, kurie yra bendrijos nariai, kompetencija, t.y. šiuos sprendimus priima bendrijos narių susirinkimas.

Komentarai (0) 0-0
    Komentarų dar nėra. Būkite pirmi - pakomentuokite!

Komentuoti

pateikdami komentarą sutinkate, kad el. pašto adresas bei kompiuterio IP adresas viešai nebus skelbiamas, bet admnistracijai bus žinomas